Velg en side

Jørgen er utdannet Siviløkonom ved Norges Handelshøyskole med spesialisering innen strategi og ledelse. Han har arbeidet i ADAPT siden 2001 og er i dag partner i selskapet.

Jørgen følger utviklingen i verdens energi- og kraftmarkeder tett. Han er spesialist på strategisk og økonomisk analyse knyttet til nye kraftprosjekter, due dilligence prosesser ved oppkjøp og salg av industri- og kraftrelaterte virksomheter, samt forhandling og inngåelse av kraftkontrakter. Han har også jobbet med flere nettrelaterte problemstillinger blant annet knyttet til AMS-utrulling, tariffering, kjøp og salg av systemtjenester, regulerreserver og optimering av reguleringsregimer.

Jørgen bruker mye av sin tid på å bistå kunder i strategiske og kommersielle beslutningsprosesser, blant annet ved å utarbeide rapporter, underlag og innspill. Han er også ekspert på energieffektivisering og blir mye brukt som kurs og foredragsholder. Jørgen har i flere år vært styreleder i Norsk Energiforening i Polyteknisk Forening.

E-post: Jorgen.festervoll@adapt.no
Mobil: (+47) 938 00 389